News
Post Image

Mecal Air Ibiza 2021


L’Ajuntament de Sant Josep col·labora amb una nova edició del Mecal Air Eivissa, les sessions dedicades als curtmetratges que enguany es faran al parc infantil de Sant Agustí

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia manté la seva col·laboració amb el Mecal Air Eivissa, sessions temàtiques de curtmetratges a l’aire lliure seleccionats pel Festival Mecal de Barcelona, que arriba per quart any consecutiu al municipi. Els dissabtes de juliol i agost (fins el 14 d’agost) es podrà gaudir d’una programació amb una selecció dels millors curtmetratges internacionals de l’últim any que arranca el proper dissabte, 3 de juliol, amb una sessió de «curtmetratges oxigenats», segons l’han definit els organitzadors d’un programa que enguany es podrà veure al parc infantil de Sant Agustí amb el suport de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

«Aquesta és una cita consolidada de les nostres nits d’estiu, en la que oferim una mostra de la cultura més dinàmica a un públic fidel que, fins i tot durant el confinament de l’any passat, no ha faltat a la cita amb el cinema de petit format», ha explicat la regidora de Cultura, Cristina Ribas.

«Després de mesos de confinament i mascaretes, tots necessitem una injecció d’oxigen, una xutada d’energia: per això aquest dissabte 3 de juliol donem el tret de sortida amb una sessió de curtmetratges ‘oxigenats’, un programa variat i refrescant que donarà una idea del que podreu seguir veient la resta de l’estiu», expliquen des de l’organització. Així que per aquesta primera sessió hi haurà ficció, animació i una bona dosi d’humor.

Sant Agustí tornarà a acollir aquest cinema en curt format a l’aire lliure, al parc infantil de Sant Agustí i amb totes les mesures de seguretat, gràcies al decidit suport de l’Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia i amb la participació de l’Institut d’Estudis Baleàrics, entre altres.

Des del festival es recomana arribar amb puntualitat per poder escollir el seient, atès que la cabuda estarà limitada fins a completar aforament. També es posa a disposició dels assistents un servei de menjars «perquè el públic gaudeixi d’una nit completa».

La programació de tot l’estiu estarà disponible a la pàgina web de Mecal (https://mecalbcn.org/ca/ca-mecal-air-ibiza/)