Síguenos en facebook

Estás consultando los eventos de la zona de Ibiza y Formentera

MÁS INFO VOLVER
Ibiza Light Festival 2018
  • 12/10/2018 (18:00)
  • Port d'Eivissa i barri de La Marina. Eivissa,

DESCRIPCIÓN
Ibiza Light Festival és un projecte cultural produït per artistes lumínics, vídeo artistes i dissenyadors d'il·luminació que es realitzarà per primera vegada a la ciutat d'Eivissa.
Aquest projecte consisteix en transformar els llocs més emblemàtics de la zona antiga del port d'Eivissa a través de la il·luminació, vídeo, so i art escènic, on la llum serà l'element principal, creant una atmosfera audiovisual única durant 2 nits.
És un esdeveniment pensat per a gaudi de tots els públics, els visitants podran viure experiències úniques passejant al llarg de les entranyables carrers de la Marina per on s'aniran trobant aquestes obres artístiques. El públic també formarà part de l'espectacle perquè hi haurà instal·lacions interactives on es requereixi la participació dels assistents.

La ciutat d'Eivissa com a patrimoni de la UNESCO compta amb varietat de monuments, carrers, places i façanes emblemàtiques que podrien cobrar vida a través de les noves tecnologies de la il·luminació, el vídeo, la dansa i el teatre, donant un toc de màgia a aquesta meravellosa ciutat.

ENLACE
http://www.ibizalightfestival.com/WordPress/